BOOM BOOM BABY BOOM 💥👶🏽

  • 5 maart 2021

In maart is een jaar verstreken sinds het begin van de wereldwijde pandemie waar we ons nu in bevinden. Hoewel het soms beangstigend was, hebben we ook heel positief nieuws ervaren. Dat is de babyboom!

VIB®️ heeft de afgelopen jaren een geweldig netwerk opgebouwd in de kraamzorg. In de vele gesprekken die we hebben gevoerd met kraamverzorgenden viel één ding heel erg op. Ze beweerden allemaal hetzelfde, het is nog nooit zo druk geweest. Volgens verschillende studies zijn er tijdens de pandemie tussen 10% en 22% meer zwangerschappen dan daarvoor. Baby's worden sneller geboren dan je BABYBOOM kunt zeggen.

Mooi nieuws, om te horen dat veel gezinnen gezond en gelukkig zijn en zich uitbreiden! Hier bij VIB®️ hebben we ons voorbereid op de verwachte BABY BOOM en het is booming. We zijn ontzettend blij dat er zoveel gezonde baby's zijn geboren.

Als u een baby cadeau wilt kopen waarvan u weet dat het schattig, betaalbaar en van hoge kwaliteit is. Gebruik onze "Dealer finder" tool via onze website. Hier kunt u vinden welke VIB®️ dealer het dichtst bij u in de buurt is, waar u ook bent!