Think outside-of-the-box

'Surprise your customers, surprise yourself'

Wel eens overwogen om een samenwerking aan te gaan met een succesvolle producent van baby cadeautjes? U zult versteld staan van de VIB® verkoopcijfers die door verschillende soorten retailkanalen worden behaald. Met consumentenprijzen tussen €5 en €15 zijn onze producten echte 'meeneem' en 'impulsaankopen'. En dat is een van de redenen waarom het cadeau-concept al jaren zeer succesvol is bij diverse soorten retailers. Zoals: geschenk/bloemenwinkels in ziekenhuizen, luchthaven/ duty free winkels, cadeauwinkels, drogisterijen, boekhandels en natuurlijk babywinkels.

Welkom bij VIB® 

Een bekend submerk van textielproducent Nova Texant. VIB® heeft zich de afgelopen 15 jaar ontwikkeld tot één van de grote namen in babygeschenken in binnen- en buitenland. Onze fans waarderen de originaliteit van ons merk, de hoge kwaliteit en de aantrekkelijke prijsstelling. Ontdek wat onze VIB® collectie, die bestaat uit meer dan 750 artikelen, zo aantrekkelijk maakt voor de retail.

VIB® dealers waarderen onze zorgeloze en persoonlijke manier van zaken doen. En niet te vergeten onze zeer aantrekkelijke marges. Marges die we kunnen bieden dankzij onze productie in grote volumes in ons eigen netwerk van gecertificeerde productiefaciliteiten.

Wij verkopen onze collectie niet online, maar uitsluitend via een exclusief netwerk van aangesloten verkooppunten in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en andere landen over de hele wereld. 

Laat uw omzet groeien met een 'branchevreemd' product

Het is onze missie om een glimlach te toveren op de gezichten van mensen. Niet alleen door onze geschenken, maar ook in de manier waarop we zaken doen. We staan altijd klaar om te helpen en zijn trots op onze persoonlijke benadering.

Mensen die onze kraamcadeaus kopen, waarderen VIB®'s ironische humor, de hoge kwaliteit van de artikelen en de prijs-kwaliteitverhouding.

Aantrekkelijke marges

Ook al zijn onze kwaliteitsnormen hoog en onze verkoopprijzen laag, als VIB®-dealer kunt u toch rekenen op uitstekende marges. Marges die we kunnen bieden dankzij onze productie in grote volumes in onze gecertificeerde productiefaciliteiten.

Op maat ontworpen VIB®-meubel

Ons op maat ontworpen VIB®-meubel garandeert een hoge attentiewaarde en is zeer efficiënt in gebruik van uw winkelruimte. Wij laten elke centimeter tellen.

Gemakkelijk bestellen, snelle levering

Elke VIB®-dealer heeft een eigen vaste vertegenwoordiger die regelmatig persoonlijk langs komt in de winkel. Wij bieden hiermee een continue service, en streven samen naar de optimale verkoop. 

 Ook krijgt u toegang tot ons eenvoudige online bestelsysteem in een persoonlijke winkelomgeving. Omdat wij 90% van onze babycadeaus direct uit voorraad leveren, kunt u altijd rekenen op een snelle levering. Vandaag besteld = morgen in huis. 

Echte winkels, echte mensen

Wij zijn trots op onze persoonlijke aanpak. Daarom bezoeken onze vertegenwoordigers regelmatig alle VIB®-dealers en staan zij en de collega's van ons servicekantoor ook altijd klaar voor alle vragen en mogelijkheden.

VIB®-dealer worden?

Klaar voor een avontuur out-of-the-box? En misschien een pilot te draaien in een van uw winkels? Dan is het tijd om de mogelijkheden te ontdekken met VIB®.

Een echte VIB® herken je uit duizenden

VIB® staat voor originaliteit, topkwaliteit en een zacht prijsje. Maar wat ook fijn is, of je nou kiest voor een losse knuffel of een compleet VIB®-textielsetje, je koopt altijd baby cadeautjes die zijn geproduceerd volgens de strengste eisen op het gebied van arbeidsvoorwaarden en milieu. En natuurlijk zijn alle VIB®-knuffels voorzien van de babyvriendelijkste CE-markering 0+

 • labels

  Zachte en luxe VIB®-labels

 • Hoge eisen

  VIB®-producten hebben een luxueuze afwerking en zijn vervaardigd met de beste materialen. Al onze producten voldoen aan de hoogste eisen!

 • Herkenning

  Een authentiek VIB® onderscheidt zich van de massa

Op maat ontworpen VIB®-meubel

Ons op maat ontworpen houten VIB®-meubel garandeert een hoge attentiewaarde en een zeer efficiënt gebruik van uw winkelruimte. Wij laten elke centimeter tellen.

'Goed presenteren is verkoop creëren'

De voordelen:

 • Een uniek product dat in eigen beheer is ontwikkeld door VIB®!
 • Geen kosten aan verbonden
 • Wordt kant en klaar geleverd
 • Eyecatcher in uw winkel
 • Alle producten bij elkaar
 • Overzichtelijk
 • Draaibaar
 • Verrijdbaar
 • Luxe uitstraling, houten meubel
 • Trekt klanten aan
 • Voorraadhoudend
 • Verkoopt sneller

Ook VIB®-Dealer worden?

Klaar voor een avontuur out-of-the-box? En misschien een pilot te draaien in een van uw winkels? Dan is het tijd om uw mogelijkheden met VIB® te ontdekken.

Bent u benieuwd naar alle voordelen van het VIB® dealerschap? Of wilt u meer weten over het grootste cadeaumerk voor de allerkleinsten? Vul dan hier uw gegevens in en een van onze vertegenwoordigers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om u meer te vertellen en te laten zien bij u op locatie of in onze showroom in Waddinxveen.

Meteen al vragen?
Bel ons op +31 182 785 071 of stuur een mail: info@veryimportantbaby.nl of vul onderstaand formulier in.

Of kijk voor speciale private label mogelijkheden op onze Nova Texant website.

Let's be friends!

Follow us on Instagram
@vib_official

find us on Facebook
/VeryImportantBabyNL