VIB® ❤️ Quality

Kwaliteit is de kern van VIB®. Onze originele en hoogwaardige babygifts zijn geliefd vanwege hun gecertificeerde kwaliteit, producties en aantrekkelijke prijsstelling.

Al meer dan 17 jaar verrast VIB® met haar originele en betaalbare cadeaus voor alle belangrijke momenten vanaf de aankondiging van de zwangerschap tot aan de eerste verjaardag.

Superzachte knuffels en knuffeldoekjes, rammelaars, activiteitenspeeltjes, spenen uit ‘Spain’, VIB® heeft écht alles voor de allerkleinsten. Helemaal als het gaat om babytextiel. Van ‘must have’ mutsjes tot schattige badjasjes en slippertjes. Leuk om los te geven, maar natuurlijk ook om als compleet babygift setje cadeau te doen. Kersverse papa’s en mama’s worden trouwens altijd weer blij van onze handige wikkelrompers, want die zijn allesbehalve ingewikkeld.

De VIB®-collectie is verkrijgbaar bij onze fysieke verkooppunten. Snel een leuk babycadeautje nodig? Je slaagt altijd bij een van de vele VIB®-dealers bij jou in de buurt. Hebben ze niet wat je zoekt, dan bestellen ze het graag voor je.