Meet Keisha

  • 16 april 2021

Even voorstellen - onze nieuwe stagiair Keisha. 

Deze maand hebben wij ons Design & Development team uitgebreid met Keisha. Onze nieuwste aanwinst is deze week begonnen en gaat de komende maanden meedraaien op de design afdeling. Wij zijn al 10 jaar een erkend leerbedrijf en hebben al menig leergierige stagiaires geholpen aan een leuke en leerzame stage. 

K

Keisha Damen, studeert Media Maker op het Grafisch Lyceum te Rotterdam. Ze is 19 jaar en woont in Waddinxveen. 

Waarom heb je voor een stage bij Nova Texant B.V. gekozen?

Samen met mijn stagecoördinator van school heb ik gekeken naar een bedrijf waar ik veel kon leren bij mij in de buurt. Zij vertelde over Nova Texant en wat voor bedrijf het is, en dat zij leuke en goede dingen over het bedrijf gehoord heeft. Ook hoorde ik dat de stagiair voor mij een erg leuke tijd heeft gehad hier. Naar aanleiding van het verhaal, het gesprek bij Nova Texant en mij verdiept te hebben in het bedrijf, ben ik met veel enthousiasme gestart met mijn stage. 

Wat doe je het liefste buiten kantooruren?
Buiten kantooruren ga ik graag naar vrienden en houd ik zo nu en dan een borrel. 

Welk design, ontworpen door Nova Texant, zou jij bovenaan je portfolio zetten?
Designs ontworpen door Nova Texant welke ik zeker in mijn portfolio zou zetten zijn;
- Romper 'Tebbie nou voor gers rompertje an'
- Romper Cool Little Dude 

Wat is één van de leukere opdrachten waar je deze periode mee aan de slag gaat?
Éen van de leukere opdrachten waar ik deze periode mee aan de slag mag gaan is het bedenken van een soort 'gender reveal doosje'. Welke in de retail verkocht kunnen gaan worden aan consumenten die het geslacht van de ongeboren baby bekend willen maken. 

Wat hoop je te leren tijdens je stage periode?
Tijdens deze stage hoop ik dat ik mij verder kan ontwikkelen, ook vooral in de software. Zo zou ik mij graag willen focussen op Photoshop, omdat ik hier nog wel veel kan leren van de ervaren designers bij Nova Texant. 

Keisha komt ons een half jaar versterken. We hopen natuurlijk op een gezellige tijd samen en dat zij veel zal leren. Succes Keisha!