Dealer van de maand

  • 2 mei 2022

Deze maand hebben wij weer een leuke nieuwe dealer van de maand. Namelijk Primera Nunspeet / Ermelo. 

Inmiddels alweer heel wat jaren klant. Zij zijn met VIB® in aanraking gekomen doordat zij Primera Nunspeet hadden overgenomen en wij daar al leverde, idem dito bij Ermelo die zij sinds kort ook onder hun hoede hebben genomen. Zij hebben buiten de reguliere VIB® meubels nog heel wat uitbreiding doordat zij naast de meubels ook nog een stuk wand hebben gecreëerd voor het presenteren van onder andere onze leuke 60cm beren in alle kleurtjes.

Een hele leuke en actieve klant waar onze collega Brian graag komt voor zijn servicebezoekje. 'Ze zijn altijd erg enthousiast over VIB® en staan open voor adviezen voor extra verkoop, ook onze voorliefde voor Feyenoord matcht goed, aldus Brian'.
In Nunspeet is er weinig te krijgen op gebied van leuke baby cadeau producten, daardoor is VIB® een leuke aanvulling op ons assortiment en vooral de prijs kwaliteit verhouding is erg goed aldus Janine en Berry (ondernemers Nunspeet/Ermelo). 

Toen wij de vraag aan Berry en Janine stelde wat de voordelen van het persoonlijke contact zijn met hun vertegenwoordiger Brian, konden zij erg kort zijn; 'Feyenoord hahaha en gewoon goed contact, als er iets is dan is Brian er en regelt hij het voor ons. Zo hebben wij onlangs ook leuke private label slabbetjes besteld voor zowel Nunspeet als Ermelo. VIB® past heel goed in het assortiment voor onze winkels. Wij krijgen veel vraag naar cadeautjes en er komt veel verschillend publiek in onze winkels. Van toeristen tot dagjess mensen die gaan fietsen door Nunspeet of Ermelo. Zo hebben wij voor ieder wat wils. 

Kortom, na een aantal jaren VIB®-dealer, nog steeds even enthousiast, misschien nog wel enthousiaster :) 
WE LOVE VIB®-FANS!