Dealer van de maand

  • 4 juli 2022

Deze maand hebben wij weer een leuke nieuwe dealer van de maand. Namelijk Etos Verzuu Terwijde in Utrecht.

VIB® staat sinds 1 oktober, gelijktijdig met de opening, bij hun in de winkel. Gemma was op zoek naar leuke  kraamcadeautjes en hadden VIB® gezien bij collega ondernemers, het viel hun direct op. Zo hadden zij contact met ons opgenomen en zijn gezellig langsgekomen bij ons op kantoor in Waddinxveen. Zo ontstond een leuke samenwerking. 

Toen wij aan Gemma de vraag stelde waarom VIB® voor haar het ideale cadeau product is, kon zij kort zijn;  'Voor ieder wat wils, of het nou opa's, oma's, tantes, ooms betreft, iedereen kan slagen met VIB®. Het is betaalbaar en leuk met het bijpassende cadeau materiaal. De klanten gaan altijd met een glimlach de deur uit' aldus Gemma. 

Ook is Gemma erg te spreken over het contact met haar vertegenwoordigster Santana. 'Altijd bereikbaar. ook via Whatsapp, haar ervaringen in de retail kan zij goed bij ons overbrengen, weet het altijd netjes in te richten en haar enthousiasme maakt mij ook enthousiast'. Al met al veel positiviteit op deze mooie locatie in Utrecht.  

Dit winkelcentrum gelegen in een nieuwbouwwijk wonen veel jonge gezinnen en is er een bejaardenhuis wat allemaal mooie potentiele klanten zijn voor VIB®. Het past dus perfect in het assortiment in deze winkel. Ook de prijskwaliteit verhouding vinden zijn erg goed. 

Kortom, een fijne enthousiaste VIB®-dealer die de uitbreiding voor haar assortiment met een knuffeldisplay al in gang heeft gezet :)