Dealer van de maand

  • 13 september 2022

Deze maand hebben wij de Vermaat winkel in het Isala ZIekenhuis in Zwolle in het zonnetje gezet.

In 2013 is deze winkel in dit ziekenhuis overgenomen door Vermaat. Destijds waren er nog 2 ziekenhuizen in Zwolle die zijn samengevoegd tot 1 ziekenhuis, namelijk het Isala Ziekenhuis. 

De kraamafdeling zit bijna tegen de winkel aan en daardoor komt er veel potentieel publiek voor onze producten langs. Van vaders en moeders, opa's en oma's tot vrienden en kennissen. Zelfs het personeel uit het ziekenhuis koopt regelmatig leuke cadeautjes hier van VIB®.

Brian is hun persoonlijke vertegenwoordiger op deze locatie. Marjon is erg te spreken over haar contact met Brian. 'Als er wat is kan ik Brian altijd bellen, zoals net voor zijn vakantie was hij hier niet in de buurt en heeft hij toch door middel van wat foto's via Whatsapp een tussentijdse bestelling kunnen opsturen en konden wij weer lekker doorverkopen' aldus Marjon. 
Over de samenwerking en de kwaliteit van onze producten kon Marjon ook kort zijn; 'Hier is niks op aan te merken, het zijn kwalitatief ontzettend mooie producten, de service is optimaal en past perfect binnen onze doelgroep'. 

Kortom, een fijne en enthousiaste VIB®-dealer op een mooie locatie in Zwolle.