Merry Christmas and a Happy New Year!

  • 23 december 2022

Wat een jaar met contrasten. Inmiddels zijn we bijna vergeten dat dit jaar begon met dichte winkels en samenleving.
Wat zijn wij blij dat we dit jaar feestelijk af te kunnen sluiten met elkaar, borrels, gezelligheid en (VIB®) knuffels.
 
Op onze Kerstkaart, blikken wij dit jaar terug met wat algemene highlights uit 2022, en kijken vooruit naar 2023 met een subtiele hint naar een nieuw concept wat wij gaan lanceren. Zien jullie de hints?
Wij blikken als Nova Texant terug op een succesvol jaar met een mooie groei voor onze verschillende merken. Ook voor Nova Texant Private Label zijn wij trots dat wij voor veel bestaande klanten weer nieuwe producten mochten bedenken, designen en produceren. Ook hebben wij veel nieuwe klanten mogen verwelkomen, en gebouwd aan nieuwe langdurige samenwerkingen.
 
Voor VIB® hebben wij, samen met jullie, voor de vele geboortes ook weer heel veel papa’s, mama’s, opa's, oma’s en vele anderen blij mogen maken met verrassende momenten en mooie cadeautjes.

VIB ® ♥ Retail

Deze slogan werd gelanceerd om onze hechte en persoonlijke samenwerking met de retail afgelopen vijftien jaar te benadrukken.
Want wij focussen ons nog steeds om ‘samen met de retail’ te blijven groeien en verder te bouwen aan het merk VIB® en alle mooie momenten omtrent de zwangerschap en geboorte.
Hiervoor lanceren we in het eerste kwartaal al een geheel nieuw concept, waarin veel retailers en consumenten blij gemaakt gaan worden.  Nieuwsgierig? Wordt vervolgd…
 
Met veel enthousiasme, vertrouwen en een glimlach kijken wij uit naar volgend jaar om samen met jullie door te bouwen en verder te groeien.

Vanuit Waddinxveen willen wij al onze fans bedanken. Wij wensen jullie hele fijne en vooral feestelijke feestdagen en alvast het allerbeste voor 2023!

Liefs namens het hele team van Nova Texant - VIB®