VIB® love Moments

  • 10 maart 2023

Bij VIB® begrijpen we dat elk moment in een het leven van een baby speciaal is.

Daarom bieden wij een breed giftconcept aan met meer dan 800 geschenken en veel verschillende productgroepen voor alle belangrijke momenten.

Van zwangerschapsaankondiging en gender reveal tot babyshower, geboorte en zwangerschap. Waar wij begonnen met een kleine collectie textielartikelen zijn wij uitgegroeid tot een uitgebreid cadeau concept dat geheel op elkaar afgestemd is en gecombineerd kan worden.

Onze focus ligt op het maken van hoogwaardige en verrassend betaalbare artikelen, zodat iedereen kan genieten van deze speciale momenten.

Hoe leuk is het om naast onze textiel en pluche collectie, nu ook op een andere manier aanwezig te gaan zijn bij Babyshowers en Gender Reveal party's.

De lancering van ons gloednieuwe BabyShower Concept is zover! De meest toffe uitbreiding van VIB® sinds de lancering van onze pluche uitbreiding. Helemaal in de stijl van VIB® doorgetrokken en past mooi bij de textiel en pluche collectie. 

Van het origineel bekend maken van de zwangerschap, tot gender reveal en baby shower, tot cadeau momenten bij de geboorte en de felicitatiekaarten.

Denk hierbij aan onder andere;

* Totaal concept voor de babyshower, met van alles wat en voor ieder wat wils
* Partyshooters voor bekendmaking geslacht
* Team Boy/Girl buttons
* Bekendmaking zwangerschap puzzeltje 'Er is een klein wondertje op komst'
* Baby moment cards voor het eerste jaar
* Hij/Zij wat denk jij invulkaartjes
* Uitnodigingskaarten Babyshower
* Ballonnen/Slingers 

* Felicitatie kaarten en nog veel meer..... 

Rond april zal het concept gelanceerd en geleverd gaan worden in de retail.

Wij kunnen niet wachten....