Einde Stage Junior Accountmanagement

  • 19 april 2023

Alex (20) volgt de opleiding junior account management aan het Albeda Collega in Rotterdam. Hij heeft voor zijn opleiding bij ons 3 maanden stage gelopen. Hoogtepunt uit zijn stage periode was het meedraaien op de Spotlight beurs in Rosmalen. 'Ik heb zoveel geleerd van mij superleuke collega's tijdens de beurs en voel mij echt onderdeel van het team', aldus Alex. Naast de leuke periode heeft hij al zijn schoolopdrachten ingeleverd en tijdens het eindgesprek met zijn begeleider en praktijkopleider, Nick Versteegen, een 8,5 gescoord en daarmee zijn stage dus meer dan succesvol afgesloten.

Ook Leandro (16) volgt de opleiding junior account management maar dan aan het MBO Rijnland in Woerden. Leandro heeft ook 3 maanden stage gelopen. Wat Leandro toch wel heel leuk vond was het meegaan met een collega op klantbezoek. 'Ik heb van mijn collega, Brian, echt heel veel geleerd en heb genoten van de service bezoeken bij de klanten. Dit heeft mij echt laten zien dat ik door wil in account management', aldus Leandro.

Zowel Alex als Leandro hebben hun stage feestelijk afgesloten door taarten mee te nemen voor alle collega's, als dank voor de fijne periode. Superleuk!


Ook op zoek naar een leuke stageplek waar je veel kan leren? Neem contact met ons op via Stagemarkt of stuur een mail naar: info@vib.gifts.