VIB® & Haga Juliana Geboortecentrum Den Haag

  • 14 maart 2019

Samenwerking Haga Juliana Geboortecentrum!

Het Haga Juliana Geboortecentrum op locatie Leyweg van het HagaZiekenhuis, is hét nieuwe geboortecentrum in de regio Haaglanden. Dit centrum levert professionele, kwalitatief hoogwaardige, veilige en complete zorg voor moeder en kind.

De afdeling Gynaecologie en Verloskunde, 17 verloskundigenpraktijken, het Geboorte Hotel Haga en afdeling Neonatologie van het Juliana Kinderziekenhuis werken hier nauw samen.

Donderdag 24 januari organiseerde zij de 1e editie van een leuke zwangerschapsbijeenkomst en kraammarkt. Dit was een groot succes! Zo'n 140 bezoekers, 12 bedrijven en een handvol helpende collega's.
De actie is opgezet door Roderick van de shop Langeveld in samenwerking met Rik van VIB® en Kirsten van het Haga Juliana Geboortecentrum.
Uiteraard wil VIB® graag meewerken aan dit leuke initiatief. Wij hebben mooie goodie bags geleverd, gevuld met onder andere één van onze mooie slabbetjes en een speciale kortingsbon voor in de shop van het Haga Ziekenhuis.

'De VIB® tasjes stonden te schitteren als goodie bag. 'De mensen waren er erg blij mee! En wij ook' aldus Kirsten (afdeling verloskunde).

Editie 2 wordt georganiseerd op donderdag 28 maart!  Meld je snel aan via de website van het Haga Juliana Geboortecentrum.  http://www.hagajulianageboortecentrum.nl/haga-juliana-geboortecentrum/over-haga-juliana-geboortecentrum/informatiebijeenkomsten/informatiebijeenkomst-voor-zwangeren.aspx