Even voorstellen

  • 2 oktober 2019

Wij vinden het leuk om zo nu en dan iemand van het VIB® team in het zonnetje te zetten. Deze keer is Jimmie de gelukkige. 

Jimmie is 18 jaar en heeft onlangs zijn schooldiploma gehaald. Sinds kort is hij werkzaam bij VIB®. Jimmie is mede verantwoordelijk voor de goede doorloop in ons magazijn. 

Dagelijks komen bij VIB® een hoop orders binnen uit zowel binnen- en buitenland, die de volgende dag al in de winkels liggen. Hierdoor hoeven de mannen in het magazijn zich zeker niet te vervelen. 

Als magazijnmedewerker bij VIB® ben je de spil in de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het proces van levering naar onze retailers (VIB®-dealers), opslag, verzending van onze producten, het laden en lossen van vrachtwagens, verpakken van producten, verzendklaar maken van orders, inventarisatie van de voorraad. Kortom: een brede en veelzijdige baan! 

Hard werken maar ook ruimte voor een dolletje op zijn tijd. Dat is het werken binnen onze jonge en frisse organisatie. 

'Ik heb het erg naar mijn zin bij VIB®, in de korte periode dat ik hier werkzaam ben voel ik mij al helemaal thuis. Leuke collega's en een fijne werkomgeving'. Ook aan het einde van de week de traditie 'Snackfriday' om de week af te sluiten bevalt erg goed, aldus Jimmie.