We Care! 💕 We hope you take care of each other out there! ❤️

  • 19 maart 2020

We Care! 💕 We hope you take care of each other out there! ❤️

Wij krijgen om begrijpelijke redenen vragen over de uitbraak van het Coronavirus in relatie tot onze collega’s en leveringen. Graag willen wij u hierbij informeren over de stand van zaken. Wij proberen daarbij zo goed mogelijk een balans te vinden tussen zorgvuldigheid in handelen enerzijds en gezond verstand en het bewaren van rust en positiviteit anderzijds.

Onze focus ligt voornamelijk bij het vinden van de juiste balans tussen het welzijn en de gezondheid van medewerkers, klanten en de continuïteit van onze leveringen richting onze VIB®-Dealers. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en blijven continu informeren over de maatregelen en acties die wij proactief nemen.

Dat betekent dat wij in alle gevallen de adviezen van het RIVM opvolgen.

Op kantoor en in ons magazijn zijn er verschillende maatregelen getroffen, of collega’s werken vanuit huis indien mogelijk. Daarmee blijven wij bereikbaar en beschikbaar voor alle vragen.

VIB®-verkoopadviseurs komen dagelijks op veel verschillende plaatsen en met veel mensen in contact. Omdat veiligheid en gezondheid van onze collega’s, klanten en relaties voor ons op nummer één staat, hebben wij onze fysieke servicebezoeken tijdelijk gestaakt.

Onze VIB®-Dealers kunnen uiteraard wel nog steeds terecht bij hun vaste vertegenwoordigers of via de retail omgeving hun bestellingen doen, hierdoor blijven onze meubels in het land goed bevoorraad en kunnen onze VIB®-Fans voorlopig nog steeds terecht bij hun VIB®-dealers in de buurt. Door positief te blijven, in een veilige omgeving te werken en krachten te bundelen, kunnen wij nog steeds dagelijks onze bestellingen richting de retailers waarmaken en de pakketjes veilig ons magazijn verlaten.

Wij hopen dat het goed gaat met jou en de belangrijke personen om je heen. De gezondheid van zowel familie, onze collega’s, retailers, VIB®-fans, onze fabrieken en alle mensen over de hele wereld zijn ontzettend belangrijk voor ons. Wij staan ook nu voor je klaar, voor al je vragen en bestellingen.

Nogmaals succes in deze onwerkelijk tijd en blijf gezond! ❤️ 

Liefs,

Namens het hele team van VIB®