VIB | Very Important Baby® zet kersverse ouders en afdeling Verloskunde in het zonnetje in het Erasmus MC

  • 15 april 2020

VIB | Very Important Baby® zet kersverse ouders en afdeling Verloskunde in het zonnetje in het Erasmus MC en verrast ouders en de verpleging van de afdeling verloskunde ten tijden van het Corona Virus.

Veel trotse papa’s en mama’s krijgen in deze onwerkelijke tijd niet de aandacht die zij verdienen rond de geboorte van hun pasgeboren kindje. Kraambezoeken zijn er vrijwel niet en veel cadeautjes komen pas later of worden verzonden via de post. Door het geven van een goodie bag de komende twee maanden, met onder andere een speciale Rotterdammertje slab, wil VIB® de kersverse ouders in het zonnetje zetten.

Afdeling verloskunde

Om in deze heftige periode het verplegend personeel een extra steuntje in de rug te geven, heeft VIB® hen op woensdag 15 april verrast met heerlijk gebak van het Rotterdamse Koekela. Een mooi gebaar voor het zorgpersoneel dat er alles aan doet om kersverse ouders, ook in deze heftige periode, te ondersteunen.

‘Als VIB® komen wij in veel ziekenhuiswinkels en worden kersverse ouders vaak blij gemaakt met onze baby cadeautjes. Wij zijn trots om op deze manier toch de ouders een kraamcadeautje mee te geven.’ Aldus Nick Versteegen van VIB®.

Over Very Important Baby®

VIB I Very Important Baby® heeft een collectie met meer dan 750 originele baby gifts. Knuffels, knuffeldoekjes, rammelaars, activiteitenpeeltjes, spenen en een diversiteit aan babytextiel. De VIB®-collectie is uitsluitende verkrijgbaar bij een van de vele fysieke VIB®-Dealers. VIB® vindt kwaliteit van de collectie belangrijk, maar minstens zo belangrijk is kwaliteit van leven. Daarom staan niet alleen de productieprocessen onder streng toezicht, maar hanteren de fabrieken ook de hoogste maatstaven als het gaat om milieu en arbeidsvoorwaarden. 

Kijk voor meer informatie op www.veryimportantbaby.nl en op onze social media kanalen Facebook/VeryImportantBabyNL en Instagram @vib_official.

Bedankt voor jullie warme ontvangst vanmorgen.

Wij zijn trots op jullie!