VIB | Very Important Baby® wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar

  • 21 december 2020

De feestdagen staan weer voor de deur. Een goed moment om terug te blikken op het afgelopen, nogal bijzondere, jaar. Maar voordat we dat gaan doen willen wij alle VIB®-fans bedanken voor jullie enthousiasme over ons merk en de vele leuke berichten op onze social media kanalen. Mede dankzij jullie hebben we er, ondanks alles, weer een succesvol jaar van gemaakt en zijn er weer een hoop VIB® producten over te toonbank gegaan. 

Wat een bijzonder en onwerkelijk jaar hebben we allemaal beleefd in zowel zakelijk als prive opzicht. Dingen die onmogelijk leken te zijn werden dit jaar toch werkelijkheid, en zaken die normaal vanzelfsprekend worden gezien werden ineens het gesprek van de dag. Commercieel een jaar met veel uitdagingen. Maar dankzij de grote inzet en het aanpassingsvermogen van ons hele team en onze trouwe VIB®-fans, kijken wij terug op een succesvol en gezond jaar. Op meerdere vlakken zijn er intern flinke stappen gemaakt, is ons team uitgebreid met nieuw talent en hebben wij vooral ook de basis nog sterker gemaakt voor de vele kansen en (internationale) groei de komende jaren van onze verschillende merken en private label producties. 

Het jaar 2020 was een jaar met veel nieuwe producten voor ons babygift merk VIB® en veel groei in naamsbekendheid en op onze social kanalen, mede dankzij jullie. Ook waren er diverse leuke samenwerkingen en marketing acties.

Zoals de actie met het automerk Mini en tijdens de eerste ‘intelligente lockdown’  hebben wij een hoop mensen blij gemaakt in een televisie programma met een ‘knuffel’  voor diegene die dat juist zo verdienen in deze tijd.

Met veel enthousiasme, energie en vertrouwen kijken wij naar een succesvol en bovenal gezond 2021!

Namens het hele team van VIB® - Nova Texant, 

Merry Christmas and a Healthy New Year!