Stichting Elk Kind een Bal

Het is fijn dat we het in Nederland zo goed hebben. Maar het is ook goed om je te realiseren dat dit niet overal zo is. Nagenoeg elk kind heeft hier bijvoorbeeld een bal, maar voor veel kinderen in de wereld is dat niet vanzelfsprekend. Stichting Elk Kind een Bal ziet de bal als het ultieme bindmiddel tussen mensen van alle rassen en leeftijden wereldwijd, ongeacht achtergrond. Wie de ‘VIB® & Elk Kind een Bal’ koopt, geeft, ziet of ermee speelt wordt onderdeel van de ‘Golden movement’ en verspreid de boodschap van hoop.

Very Important Ball voor een Very Important Baby®!

Voor Stichting Elk Kind Een Bal is de BAL niet alleen een middel om mee te kunnen bewegen en sporten, maar veel meer! Een bal brengt bij kinderen een lach op hun gezicht, leert hun samen te werken en voor sommige kinderen is het een ‘vriend’ met wie zij altijd kunnen spelen. VIB® is trotse partner van deze stichting en steunt het geweldige werk van Stichting Elk Kind Een Bal! Samen met de stichting heeft VIB® daarom deze speciale editie van de Pluche Bal ontworpen.

Wanneer u deze speciale editie VIB®-EKEB bal koopt bij uw VIB®-Dealer levert u een bijdrage om kinderen in kansarme landen te voorzien van deze speciale editie Pluche ballen. 

https://www.elkkindeenbal.nl

https://www.veryimportantbaby.nl/nl/vib-steunt/stichting-elk-kind-een-bal